Du er altid velkommen til en gratis forsamtale

Inden du starter i samtaleforløb hos mig, er du altid velkommen til en gratis og uforpligtende 15-20 minutters forsamtale på telefon.

Du kan også ringe eller sende mig en sms på 31 16 83 04, så kontakter jeg dig inden for 24 timer på hverdage. 

Og vi kan få en snak, så du kan vurdere, om jeg kan være den rette psykoterapeut for dig, og hvordan jeg eventuelt kan hjælpe dig.

Du kan også sende mig en mail på kontakt@kirstentextor.dk.  

Psykoterapi består af regelmæssige samtaler gennem kortere eller længere tid, og et forløb varierer fra person til person alt efter individuelle behov og ønsker.  

Adresse 

Samtalerne finder sted i lyse lokaler centralt i Lyngby i Loaderiet på Agervang 8, 2800 Kgs. Lyngby. Der er gode og gratis parkeringsmuligheder foran huset. 

Der er 15 minutters gang fra Lyngby Station og 9 minutters gang fra Lyngby Lokalbane.

Bus nummer 182, 190 og 388 kører til døren.  

Priser

Samtaleterapi: 
800 kr. for en session á en times varighed  påregn 10-15 minutter ekstra, inden du er ude af døren, da vi ikke altid slutter på minuttet.  

Jeg tilbyder 25 % studierabat. 

Du kan betale kontant eller med MobilePay.   

Afbestilling

Når du booker en tid, betragter jeg det som en bindende aftale. Ved aflysning senere end 25 timer før skal du betale det fulde beløb for sessionen.   

Det etiske
 

Jeg har tavshedspligt og er medlem af Dansk Psykoterapeutforening og følger foreningens etiske regelsæt, som du kan læse mere om på foreningens hjemmeside. Klik her

Cookie- og privatlivspolitik

Hvis du vil vide mere om min cookie- og privatlivspolitik, så klik her

Psykoterapi med Psykoterapeut Kirsten Textor